Gör karriär hos oss

På Greenmoral tror vi på att skapa en bättre värld för framtida generationer, genom att erbjuda miljövänliga lösningar för att tillgodose våra kunders energibehov. Vårt engagemang för hållbarhet, har resulterat i framtagning av energieffektiva LED-rör som har en låg strömförbrukning, vilket minskar energikostnaderna och bevarar miljön.

Vi letar alltid efter personer som delar vår passion för hållbarhet och vill göra en positiv påverkan på världen. Vårt team består av mångsidiga, talangfulla och engagerade personer som är dedikerade till att erbjuda förstklassig kundservice och skapa innovativa lösningar för att tillgodose våra kunders behov.

Vi erbjuder en dynamisk och utmanande arbetsmiljö med möjligheter till personlig och professionell utveckling. Våra teammedlemmar har möjlighet att arbeta med spännande projekt och göra en skillnad i världen. Vi är engagerade i att främja en stöttande och inkluderande arbetsplats där alla kan trivas och utvecklas.

Tack för att du vill göra en karriär hos oss på Greenmoral.

Vår vision är att skapa en grönare och mer hållbar framtid för alla. Var med och skapa den du med.

Just nu har vi inga lediga jobbpositioner, men vi söker alltid efter talangfulla och drivna personer som kan bidra med nya idéer och perspektiv till vårt team. Kontakta oss på [email protected] så återkommer vi till dig.

Boka konsultation

Fyll i formuläret nedan eller ring 08-502 764 64 för att bli kontaktad av en av våra belysnings
och energiexperter för en kostnadsfri konsultation.

Spara Energi
SVEA png 2
Net zero white