Om oss

Greenmoral är ett företag dedikerat till att skapa en grönare och mer hållbar framtid, genom att tillhandahålla miljövänliga belysningslösningar. Vi förstår vikten av att minska vår koldioxidavtryck och är engagerade i att göra en positiv påverkan på miljön. Vår huvudprodukt är miljövänliga LED-lysrör, som inte bara bidrar till att skydda miljön, utan också till att spara energi. Genom att använda avancerad teknik, förbrukar våra LED-lampor mindre energi jämfört med traditionella belysningslösningar, vilket minskar mängden elektricitet som används och hjälper dig att spara pengar på dina energiräkningar.

På Greenmoral tror vi på att ge våra kunder inte bara högkvalitativa produkter, utan också kunskap och stöd som de behöver, för att göra en positiv påverkan på miljön. Vårt team av experter finns tillgängliga för att besvara frågor och ge vägledning om hur du kan göra ditt hem eller kontor mer energieffektivt.

Vår vision

Vår vision är att skapa en ljusare och mer hållbar framtid för vår kommande generation, där frisk luft och gröna naturområden är en självklarhet.

Som ett innovativt och inspirerande företag, är vårt mål att erbjuda enkla och effektiva lösningar för både små och stora företag, att minska sin påverkan på miljön. Vi strävar alltid efter att hitta en win-win-situation för alla parter i vårt arbete, och försöker hela tiden ge tillbaka till vår planet.

Genom att hålla oss uppdaterade med den senaste utvecklingen och tekniken, kan vi hjälpa företag att göra skillnad och skapa en ljusare framtid för oss alla.

Gå med oss i vår vision

Om att skapa en grönare framtid med en LED-lampa åt gången!

Vi är stolta över att vara en del av den växande rörelsen mot en mer hållbar framtid, och är engagerade i att göra vår del för att göra en skillnad. Oavsett om du är en husägare som vill minska din energiförbrukning, eller en företagare som vill göra ditt kontor mer miljövänligt, har Greenmoral de lösningar du behöver.

Boka konsultation

Fyll i formuläret nedan eller ring 08-502 764 64 för att bli kontaktad av en av våra belysnings
och energiexperter för en kostnadsfri konsultation.

Spara Energi
SVEA png 2
Net zero white