Vi tror på att göra skillnad både för företag och för naturen

För oss är det viktigt att vi kan ge tillbaka till naturen. Därför har vi ingått ett samarbete med Tree-Nation där vi för varje såld produkt planterar ett träd. Vi vill att vi alla ska kunna bidra till våra barns framtid. Låt oss göra det genom att reducera vår energikonsumtion, undvika bortforsling av giftigt avfall och ge tillbaka till den vackra naturen som omger oss.

Vi startade ett samarbete med Tree-Nation på grund av deras engagemang för att återställa naturen genom plantering av träd runt om i världen och delar deras vision om att ta ansvar för planeten och minska vår påverkan på miljön.

Tree-Nation har en beprövad historia av att hjälpa företag att minska sin klimatpåverkan genom att erbjuda ett enkelt och effektivt sätt att bidra till en grönare framtid. Deras arbete med att hjälpa lokala planteringslag och genomföra skogsprojekt har resulterat i att miljontals träd har planterats runt om i världen, vilket har positiv påverkan på både klimatet och den biologiska mångfalden. Vi är stolta över att vara en del av detta initiativ och bidra till en grönare framtid.

1 Lampa = 1 Träd

För varje lampa du byter ut genom oss, planterar du också ett träd. Genom att ge tillbaka för allt vi tar, kan vi skapa en hållbar framtid.

Boka konsultation

Fyll i formuläret nedan eller ring 08-502 764 64 för att bli kontaktad av en av våra belysnings
och energiexperter för en kostnadsfri konsultation.

Spara Energi
SVEA png 2
Net zero white